Setarile initiale ale contului leelo

Setarile initiale ale contului leelo

1. Introducere

Dupa crearea si confirmarea unui cont nou, urmatorul pas este introducerea de date esentiale pentru functionarea corecta a tuturor modulelor leelo si personalizarea asistentului tau de business. Fiecare pas va fi explicat printr-un popup.

2. Instructiuni pas cu pas

2.1 Setari companie

Acest tab contine:
  1. Setari companie
  2. Setari sistem
  3. Facturi, Chitante, Oferte, Note intrare receptie
  4. Logo Documente
  5. Logo Sistem

2.1.1 Setari Companie

In acest tab se vor pot introduce sau edita date esentiale despre companie cum ar fi numarul de inregistrare primit de la registrul comertului, numele reprezentantului legal al companiei, numarul de telefon al companiei, capitalul social, adresa companiei, statutul de platitor de TVA, si daca se aplica, regimul de TVA la încasare. Aceste date sunt esentiale in majoritatea modulelor leelo si sunt folosite in mod frecvent mai ales la emiterea de documente cum ar fi facturi, proforme, contracte, etc.

Statutul de platitor de TVA se poate modifica o singura data din NU in DA implicit este setat pe NU.  


2.1.2. Facturi, Chitante, Oferte, Note de intrare receptie

In acest tab se vor defini seriile implicite si seriile adiacente pentru Facturi, Facturi Proforme, Facturi Recurente, Chitante, NIR, Oferte cat si conturile IBAN folosite pentru statistica, facturi si alte documente, footer facturi si oferte.

Aceste setari sunt esentiale pentru generarea de facturi, proforme, oferte, chitante, incasari (prin banca/card) fara ca aceste setari sa fie copletate sau definite, modulele dependente nu vor functia.

2.1.3. Logo documente

Din acest tab se poate seta logoul implicit care va aparea pe toate documentele emise din platforma.

2.1.4. Logo sistem

Din acest tab se poate seta logoul implicit care va aparea in meniul sistemului atat la administrator cat si la angajati.

2.2 Setari CRM

Modulul CRM (customer relationship management) permite anumite customizari pentru a se mula nevoilor compainiei tale. 

Acest tab contine:
  1. Status Lead
  2. Surse Lead
  3. Status Task

2.2.1 Status Lead

Din acest tab se pot predefini statusuri pentru lead-uri pentru un mai bun management al lead-urilor. Poti folosi aceste statusuri pentru a urmari cu usurinta progresul unui potential client, sau pentru o mai buna organizare putand cauta cu usurinta dupa acestea.

Statusurile pot fi stilizate alegand culoarea dorita si ii se pot atribui o importanta sau pas.


2.2.2 Surse lead

Din acest tab se pot predefini sursele lead-urilor, acest lucru va ajuta la o mai buna organizare si veti avea o privire de ansamblu referitoare la sursele clientilor.